مهاجرت کاری به آلمان از طریق ویزای کار

با توجه به اینکه مشاغل مورد نیاز کشور آلمان شامل شغل های مختلفی می باشد. برای مهاجرت کاری به آلمان با اخذ ویزای کاری می توان اقدام کرد. برای اخذ ویزای کار آلمان کافیست مدارکی مانند تخصص و سابقه کاری و مدرک تحصیلی را ارائه داد. همچنین با داشتن مدرک زبان می توان برای ویزای کاری آلمان اقدام کرد. آلمان یکی از کشورهای قدرتمند صنعتی در دنیا می باشد. با توجه به رشد منفی جمعیت این کشور و کمبود نیروی کار دولتمردان آلمان اقدام به دعوت از نیروی های متخصص از سایر کشور ها کرده اند.
مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به کشور آلمان

کشور آلمان دارای اقتصادی قدرتمند در دنیا می باشد. در زمینه یورو، اقتصاد کشور آلمان توانسته است از فروپاشی یورو جلوگیری کند. این کشور جزو سه کشور برتر دنیا در حوزه علوم مهندسی و صنعتی است. از گذشته تا کنون بازار کار کشور آلمان بازار کاری بزرگ و بسیار خوب برای دیگر کشورها به شمار می آمده است. اخیرا بازار کار کشور آلمان با چالش کمبود نیروی کار مواجه شده است و دلیل آن هم کاهش رشد جمعیت آلمان می باشد.
بنابراین سیاستمداران این کشور با وضع قوانین تشویق کننده اقدام به جذب مهندس از دیگر کشورها کرده اند تا بتوانند جایگاه اقتصادی و صنعتی آلمان را حفظ کنند. برای مهاجرت به آلمان و کار کردن در این کشور نیاز است تا آگاهی های کافی در زمینه قوانین و چالش های مورد نظر را کسب کرد. برای اینکه افراد متخصصی ایرانی بتوانند از طریق مهاجرت کاری به آلمان با بازار کار کشور آلمان ارتباط برقرار کنند، باید مجوزهای لازم از وزارت کار جمهوری اسلامی ایران و سازمان های اداری مربوطه را اخذ کنند.

ویزای کار آلمان چیست؟

قبل از مهاجرت کاری به آلمان لازم است وقت سفارت آلمان را داشته باشید و سپس با ارائه مدارک لازم به سفارت آلمان درخواست ویزای کاری این کشور را نمایید. ویزای کاری آلمان چگونه ویزایی است؟ ویزای کار آلمان برای متخصصینی صادر می شود تا برای شاغل شدن در کشور آلمان در زمینه تخصص خود کار کنند. رشد جمعیت کشور آلمان رو به کاهش می باشد. دولت کشور آلمان در نظر دارد تا برای جبران کمبود نیروی متخصص در این کشور افراد متخصصی که دارای دانش و مهارت بالا و سابقه کار حرفه ای در کشور خود هستند را به اشتغال در آلمان فراخواند.
اما سوال مهمی که ممکن است برای بسیاری از افراد پیش بیاید این است که فرق ویزای کار آلمان با ویزای جستجوی کار آلمان در چیست؟ در پاسخ به این سوال باید گفت، با داشتن ویزای کار آلمان افراد کارجو شش ماه فرصت دارند تا در کشور آلمان شغل مناسب پیدا کنند افرادی که بتوانند در این مدت شغل مورد نظر خود را پیدا کرده و کارفرما به توافق برسند و قرارداد کاری ببندند در این صورت می توانند ویزای خود را تبدیل به ویزای کار آلمان کنند.
برای دریافت ویزای آلمان دقیقا شرایط خاصی نیاز نیست و تنها با داشتن تحصیلات، تخصص و سابقه کاری مرتبط با مشاغل مورد نیاز این کشور می توان ویزای کاری آلمان را اخذ کرد. همچنین با داشتن مدرک زبان آلمانی نیز واجد شرایط گرفتن این ویزا خواهید بود و می توانید برای مهاجرت کاری به آلمان اقدام کنید.

چگونه می توان دعوتنامه کار آلمان را پیدا کرد؟

افرادی که به دنبال مهاجرت کاری به آلمان و پیدا کردن کار در این کشور هستند، می توانند از طریق تکنولوژی و عصر ارتباطات اهداف خود را عملی سازند. می توان به کمک اینترنت و فناوری اطلاعات یک دوست آلمانی پیدا کرد و راهنمایی های لازم را از او کسب کرد. برای این کار بهتر است یک رزومه خوب به زبان آلمانی تهیه کرد.
می توان از دارالترجمه ها برای نوشتن رزومه به زبان آلمانی کمک گرفت. برای نوشتن رزومه باید نکاتی مانند تحصیلات، فهرست مهارت ها و موارد مربوط به نشان دهنده نیروی کار را ذکر کرد. باید تمرکز زیادی روی زبان انگلیسی داشت، بهتر است دنبال شغل هایی بود که به زبان انگلیسی نیاز دارند. چون بیشتر مردم آلمان به زبان مادری صحبت می کنند بنابراین کارفرمایان از رزومه هایی که به زبان انگلیسی هستند استقبال می کنند.
بهتر است کارجویان فرصت سوز نباشند و به محض پیدا کردن یک شغل در آلمان فرصت را غنیمت شمرده تا فرصت های بهتری برای آن ها پیدا شود. لازم است فرد کارجو به کارفرمایان اطمینان دهد که کشور آلمان را دوست دارد، بهتر است این مورد در رزومه نیز ثبت شود. بنابراین هنگامی که کارفرما مطمئن شود کارجو نیروی موقت کار نخواهد بود، کار کردن در آلمان برای کارجو راحت تر خواهد بود.

مشاغل مورد نیاز کشور آلمان چه شغل هایی هستند ؟

قبل از مهاجرت کاری به آلمان لازم است بدانید این کشور چه مشاغلی نیاز دارد تا بهتر بتوانید در این کشور شغل مناسبی پیدا کنید. کشور آلمان در حال حاضر نیازمند شغل هایی چون: مهندسی مکاترونیک، انرژی و الکترونیک، تحقیقات فنی و توسعه علم، مهندسی ساخت و ساز تجهیزات و ابزار، مهندسی خودرو و فلزات، مهندسی مکانیک، مهندسی جوش، مکانیک ساخت و ساز، مشاغل مرتبط با سازه های الکتریکی.
و یا در دیگر مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع، مشاغل مرتبط با کوره و سیستم های گرمایش هوا، مشاغل مرتبط با توسعه نرم افزاری، مهندسی فناوری اطلاعات، بهداشت، درمان و مراقبت، برنامه نویسی، ارتوپدی، توانبخشی، شنوایی شناسی، پرستاری، لوکوموتیوران، رباتیک، مهندسی الکترونیک، تکنولوژیست صنعت، مدرس اتوماسیون صنعتی، مهندسی اتوماسیون صنعتی، تکنولوژی ماشین های الکتریکی.
و یا در دیگر مشاغلی مثل متخصص فن آوری فلزی، فناوری ساخت، مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان، مهندسی برق، مهندسی ساختمان، برق صنعتی، برق صنعتی با گرایش مهندسی صنایع، مهندسی برق، الکترونیک با گرایش ماشین آلات و تکنولوژی درایو، الکترونیک با گرایش مهندسی صنایع، الکترونیک با گرایش ماشین آلات و تکنولوژی درایو، الکترونیک با گرایش مهندسی صنایع، الکترونیک با گرایش سیستم های ساخت و ساز و زیرساخت، الکترونیک با گرایش انرژی و ساختمان، مهندس تجهیزات بهداشتی را نام برد.
برای مهاجرت کاری به آلمان باید ویزای کار را اخذ کرد. این ویزا چهار سال اعتبار دارد. اگر میزان زمان قرارداد منعقد شده کمتر از ۴ سال بود مدت اعتبار ویزا نیز کمتر خواهد بود.
مشاغل مورد نیاز کشور آلمان چه شغل هایی هستند ؟

مهاجرت کاری به آلمان از طریق ویزای کار

به راحتی می توان با ویزای کار برای مهاجرت کاری به آلمان اقدام کرد. اگر ویزای کار آلمان را داشته باشید می توانید اعضای خانواده را نیز همراه خود به آلمان ببرید. تمامی اعضای خانواده که تحت تکفل شما باشند، یعنی همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال به آن ها ویزا تعلق گرفته و می توانند با شما به آلمان بیایند. برای اعضای خانواده شما نیز کار کردن در آلمان مجاز بوده و نیازی به داشتن مدرک زبان یا آشنایی با زبان نخواهند داشت.
از دیگر ویژگی هایی که مهاجرت کاری به آلمان با ویزای کار دارد این است که این ویزا منجر به دریافت اقامت در آلمان خواهد شد. افراد می توانند پس از ۳۳ ماه کار کردن و زندگی در آلمان برای اخذ اقامت در این کشور اقدام کنند. اگر فردی دارای مدرک زبان B1 باشد، این مدت زمان به ۲۱ ماه برای او کاهش خواهد یافت. از مزایای این نوع ویزا مدت زمان کوتاه انجام پروسه و امکان تبدیل این ویزا به اقامت اروپا می باشد.

Comments

Popular posts from this blog

آشنایی با کشور ازبکستان

دارالترجمه رسمی تهران

معرفی بهترین خدمات گردشگری در ایران